zondag 24 maart 2013

Zaterdag Make en Take...

Aanstaande zaterdag geeft Angela van Dorp een Make and Take bij ons in de winkel, gezellig voor de paasdagen!

We gaan, heel toepasselijk, dit Paas kaartje maken, mocht je dat niet zo leuk vinden kan er altijd een andere tekst of magnoliaatje op geen probleem!

Kleur je in met copics kan je de volgende kleuren meenemen en het Tildaatje ook inkleuren.

Kleur je in met Distress dan krijg je een afdrukje mee.


Je kan je opgeven via bestelling@doeading.nl, of denk je ik weet het niet zeker kan je altijd aanschuiven!

Make and Take € 4,95


Copics:

E13,E11,E02 en E00

N7,N6,N4,N3 enN2

BG75,BG72 en BG70


Uiteraard hopen wij op een enorme opkomst!!

Graag tot ziens bij Doe@ding


woensdag 20 maart 2013

Workshop dinsdag 26 maart....

Komende dinsdag wordt deze workshop gegeven door Astrid Schipper en Nelly de Knegt bij ons in de winkel. Er zijn nog een paar plekjes vrij om 10.00 uur of 13.00 uur. Opgeven kan door te bellen naar 0181-625017 of stuur een mailtje naar bestelling@doeading.nl
 
 
 
Vandaag zijn de nieuwe artikelen van Joy! binnen gekomen. Deze kunt u hier bekijken.
Ook het magnolia magazine is inmiddels binnen en verder nog veel meer andere artikelen.
Graag tot ziens bij Doe@ding!

vrijdag 15 maart 2013

Nieuwe Release MFT...en foto's Demonstratiedagen

De nieuwe release van My Favorite Things is binnen!!
 
 
Wilt u nog even nagenieten van de Demonstratiedagen van afgelopen weekend?
U kunt er gerust voor gaan zitten want er staan in ons fotoalbum op de website heel veel foto's.
 
 
Graag tot ziens bij Doe@ding

woensdag 13 maart 2013

Nog een paar plaatsen vrij......

Komende zaterdag geeft Moniek Jannink weer een workshop bij ons in de winkel. Er zijn nog een paar plaatsen vrij......


 
Meer informatie kunt u hier vinden:
 
 
Graag tot ziens bij Doe@ding

zaterdag 9 maart 2013

Zondag 2e dag Demonstratiedagen !!

Zondag is onze 2e dag van de Demonstratiedagen!
Vandaag was het al een groot feest en iedereen die geweest is, bedankt voor jullie bezoek.
Morgen om 10.00 uur gaan opnieuw de deuren open, zowel in het Atlas hotel als onze winkel aan de Anjerstraat nr.1 Kom gezellig langs!! Er is zoveel moois te zien, dat wil je echt niet missen.




vrijdag 8 maart 2013

Het aftellen is begonnen!

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zo ver, de Demodagen van Doe@ding! Op zaterdag 9 en zondag 10 maart staan de deuren van onze winkel en de deuren van hotel Atlas voor u open en kunt u genieten van al het moois dat onze demonstratrices voor u in petto hebben. U heeft met de meeste dames al kennis kunnen maken middels hun introductie op het blog. Maar er is nog meer, veel meer te beleven!!! Denk bijvoorbeeld aan de Make & Take workshops die ik tegen een kleine vergoeding kunt volgen. Volledigheidshalve zetten we alles even voor u op een rijtje:

In de winkel op zowel zaterdag als zondag demonstraties van:

Diny Sprakel
Lydia Boode
Leonie van der Pluijm
Wil de Hoog

Op zaterdag 9 maart in hotel Atlas demonstraties van:

Astrid Schipper
Nelly de Knegt
Miranda van de Bosch
Anita Izendoorn
Jannie van der Zwan
Judith Leverink (Different Colors)
Marjan van de Wiel
Miranda Degenaars
Wilga van 't Zelfde
Neline Plaisier
Jolanda Bergmans (Noor! Design)
Hennie Barendregt
Elly de Bruin
Els Tange
Nancy van der Pluijm (Let's Get Bizzee)

Op zondag 10 maart 2013 in hotel Atlas demonstraties van:

Alina Meijer
Miranda Degenaars
Astrid Schipper
Nelly de Knegt
Miranda van de Bosch
Anita Izendoorn
Judith Leverink (Different Colors)
Jannie van de Zwan
Marjan van de Wiel
Wenda Overweg
Els Tange

Make & Take workshops op zowel zaterdag als zondag door:

Angela & Monique
Tonny
Mariska
Petra (Different Colors)
Christa & Dia
Suze

en op zondag ook Make & Take workshops door:

Petra van Dam
Heleen van Rees

Wij begroeten u graag morgen of overmorgen op 1 van de locaties. De entree is gratis!

Team Doe@ding

Op weg naar de demodagen met: Jolanda Bergmans

Terwijl wij bezig zijn met het klaarzetten van de spullen en het overbrengen van alle prachtige materialen uit ons magazijn, stellen we graag onze laatste gast aan u voor!



We vinden het erg leuk dat zowel zaterdag als zondag Jolanda Bergmans aanwezig is om de laatste en allernieuwste producten van Noor! Design van januari en februari te laten zien.


Jolanda is al meer dan 15 jaar werkzaam in de hobbybranche en het hoogtepunt is volgens eigen zeggen toch wel dat zij vanaf 15 mei haar eigen bedrijf Noor! Design gestart is. Jolanda heeft van haar hobby haar werk gemaakt!

In voorbereiding op de demodagen heeft Jolanda samen met het Noor! Design Team zoveel mogelijk voorbeelden in verschillende stijlen gemaakt zodat ze de bezoekers de verschillende toepassingen met de Noor! Design produkten kunnen laten zien.

Bent u net als Jolanda ook benieuwd naar de Demodagen van Doe@ding? Kom dan beslist een bezoekje brengen. Zowel in de winkel als in hotel Atlas staan de deuren van 10.00-16.00 uur voor u open!











donderdag 7 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Hennie Barendregt



Mijn naam is Hennie Barendregt-van Zelst en tijdens de demodagen zal ik de Collectables van Marianne Design demonstreren, deze stansen zijn ook geschikt om vilt uit te stansen.

Alle beursdagen van Doe@Ding ben ik al van de partij. Ik ben designer voor Marianne Design en Crealies. Ook ben ik actief als DT lid van verschillende challenge blogs en natuurlijk mijn eigen blog http://hensmade.blogspot.com Sinds 2013 ook actief op Facebook. Regelmatig werk ik mee aan de hobbybladen: Hobby Handig, Cards & Scrap en Creatief met Kaarten. 

Het leukste vind ik om in verschillende stijlen te werken. Ik speel in op de opdrachten die ik krijg en dat mag van vrolijk, speels tot ingetogen en nostalgisch zijn. Verder borduur ik graag op mijn kaarten. Voor mijn jarige familieleden maak ik meestal een creatie met foto’s van henzelf. Tegenwoordig wordt er ook weer met vilt gewerkt, daar doe ik graag aan mee.


Tijdens de voorbereiding verzinnen Marlous en ik samen een leuke opdracht, dan ga ik aan de slag want ik wil veel kunnen laten zien. Ook de verschillende mogelijkheden van de materialen wil ik demonstreren.

Is knutselen voor Hennie een way of life of een leuke hobby? Knutselen is voor mij een overlevingsstrategie. Als je knutselt leidt je je brein zo af dat pijnprikkels geen kans krijgen. In mijn leven als “juf” ben ik ook altijd creatief bezig geweest met kinderen. Toen mij eigen kinderen klein waren hebben we erg veel geknutseld met vriendjes en vriendinnetjes en toen ik zelf kind was, was iets maken al erg belangrijk voor me. Ik speelde niet met mijn barbie poppen, maar ik breidde kleertjes voor ze.

Bij Doe@ding voel ik mij thuiskomen! Door de beursdagen heb ik er heel wat vrienden en kennissen bij gekregen. Ook volgers van mijn blog vinden het leuk om mij dan even te ontmoeten. Omdat ik “juf” geweest ben vind ik een demonstratie geven zo ontzettend leuk, je mag je kennis doorgeven en dat doe ik graag.

Op weg naar de demodagen met: Marjan van der Wiel


Mijn naam is Marjan van der Wiel. Ik ben beide dagen aanwezig en zal dan de nieuwe materialen van Noor! Design demonstreren in combinatie met de vintage vellen.



Zelf ben ik al van mijn 17de actief met kaarten maken. Het hoogtepunt is toch wel de boekjes die ik voor Marianne Design heb mogen maken. Ook de verschillende demo’s die ik geef en de opdrachten die ik krijg zijn geweldig leuk om te doen. Op dit moment is mijn eigen stijl toch wel dat ik erg veel vintagekaarten maak. Het zijn zulke mooie plaatjes dat je daar toch wel erg graag mee werk.
Ik ben al druk bezig met het voorbereiden van deze demo. Vind het altijd erg leuk als ik een tafel hebt met aardig wat creaties.

Het kaarten maken is al een hele tijd mijn hobby, maar nu ben ik er wel veel meer mee bezig door allerlei opdrachten en diversen demo’s…..maar blijf het geweldig leuk vinden om te doen!
Op de demodagen is van alles te zien. Er zijn veel verschillende demo’s maar ook zijn er workshop waar je zelf ook nog van alles kunt maken. Het zijn twee ontzettend gezellige en druk bezochte dagen, die zeker de moeite waard zijn om een keertje te komen bezoeken.

dinsdag 5 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Alina Meijer

Mijn naam is Alina Meijer. Ik zal op zondag 10 maart aanwezig zijn om wat zelfgemaakte kaartjes te laten zien, waarop ik mijn favoriete mallen heb gebruikt: de Die-namics van My Favorite Things. En als iemand interesse heeft, ga ik wat stempelafdrukjes inkleuren met mijn Prisma potloden.

Mijn foto




Ik ben al langer dan 10 jaar bezig met kaartjes maken. Hoogtepunten voor mij zijn het Card Art Design Team en natuurlijk de twee My Favorite Things GD spots. Ik weet echt niet hoe ik mijn eigen stijl zou kunnen omschrijven! Maar ik hou van ''simpel''. 




Ik hoop genoeg voorbeelden te kunnen laten zien, ''oude'' kaarten, maar ook nieuwe, die nog niet op mijn blog hebben gestaan! Kaartjes maken is voor mij gewoon een super leuke hobby, ik kan dagen achter elkaar heel goed zonder mijn hobbyspullen!!! Ik weet van vriendinnen dat het de moeite waard is om de demodagen te bezoeken en daar twijfel ik niet over! 

Alvast veel plezier aan alle bezoekers!

maandag 4 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Wenda Overweg!


Mijn naam is Wenda en tijdens de demodagen zal ik de melting pot van Ranger demonstreren. Ik ben zelf nog niet zo lang in bezit van deze geweldige melting pot, maar in die korte tijd heb ik al heel veel leuke en vooral verrassende resultaten bereikt. Het werken met de melting pot is verslavend en het is een uitdaging om telkens weer nieuwe materialen uit te proberen. Ik zit nog vol met ideetjes, maar probeer mij nu te beperken tot een aantal technieken om die te kunnen verbeteren voor de demodagen. Maar ik heb wel ontdekt dat de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt zijn. Als men eenmaal in het bezit is van de melting pot is, kan men al snel aan de slag, want de benodigde materialen hebben de meeste mensen die kaarten maken wel in huis. Namelijk: embossing poeder, heat tool, craft sheet, pincet en voor deze techniek gestanste figuurtjes. 


Zolang ik mij kan herinneren ben ik al creatief bezig, zoals met tekenen, schilderen en andere technieken met kleuren. Vooral kleuren boeien mij zeer omdat die de mogelijkheid geven dingen tot leven te brengen. Dat is ook een reden waarom ik helemaal verslaafd ben aan mijn Copic markers. De kleurmogelijkheden met deze stiften zijn werkelijk grenzeloos. Een van mijn eerste hoogtepunten is dat ik gevraagd ben lid te worden van het DT van Copic Benelux samen met Diny van Sprakel en Lydia Boode. Het is erg leuk om in dit team te mogen meedraaien en in de loop der tijd ben ik mij gaan specialiseren in het kleuren van haar. Een ander hoogtepunt is dat ik gevraagd ben om mee te werken aan een boekje van Marianne Walker van Copic.


Ik heb niet echt een speciale stijl, want ik vind het leuk om allerlei technieken, materialen en stijlen uit te proberen, maar vooral ook door elkaar te gebruiken. Dat blijft voor mij altijd een spannende uitdaging.

Ik ben mij op de demodagen aan het voorbereiden door veel met de materialen te oefenen en diverse voorbeelden te maken. Mijn hobby is in de loop der jaren zonder meer een way of life geworden. Ik kan mij geen dag zonder kleuren voorstellen. 

De demodagen zijn echt een aanrader voor iedereen die op welke manier dan ook creatief bezig is. Zelf heb ik altijd alle keren bezocht en het is een heerlijk uitje en hoewel ik alleen ging kijken, ben ik altijd met een tas vol leuke spullen en een hoofd vol ideeen thuis gekomen. Wie benieuwd is naar de mogelijkheden van de melting pot, kan zondag langskomen want dan ben ik aanwezig.

zaterdag 2 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Els Tange

Een nieuw gezicht tijdens de demodagen is dat van Els Tange. Els is op zaterdag en zondag aanwezig en zal voornamelijk werken met Ranger produkten. Ook werkt Els graag met stencils van verschillende merken. Els zegt: "Ik zal zeker de nieuwe distress paint demonstreren in combinatie met disstress inkt en stains. Ook de stempels van Tim Holtz zullen worden gebruikt!"


Zo lang ik me kan herinneren ben ik al bezig met stof, papier, wol etc. Ik ben uiteindelijk handwerk juf geworden, maar heb alleen handvaardigheidslessen gegeven in buurthuizen. Wolspinnen, verven en weven. Later ben ik computerdocent geworden en maakte in mijn vrije tijd kaarten. Ook gaf ik nog steeds les in buurthuizen: kaarten maken, scrappen. Een van de hoogtepunten is de 3-daagse opleiding aan de Ranger U in Amerika. Ik was al weg van de technieken van Tim, maar daar is de liefde voor inkt, verf en stempelen ontstaan. Sindsdien zijn mijn handen altijd gekleurd.




De stijl van Els is stoer, inky en eenvoudig te maken met Tim Holtz als groot voorbeeld.

"Ik ben net terug van beurzen in Amerika en Engeland en heb daar veel inspiratie opgedaan. Tim heeft weer leuke techniekjes laten zien met de nieuwe distress paint dabbers. Ik heb er al een paar weken mee kunnen spelen en wil jullie ze graag laten zien tijdens de demodagen.

Els kan niet stilzitten, en haar hobby is een way of life geworden. Ik werk niet meer, dus ik heb tijd genoeg. Niet zozeer voor het creëren van dingen, maar meer in het overbrengen van techniekjes aan anderen.

Ook Els is ervan overtuigd dat iedereen met een papierhobby zeker naar de demodagen moeten komen: "Je bent er heerlijk met hobbygenoten onder elkaar en kan veel van elkaar leren en je houdt er vaak ook knutselvrienden aan over. Het is een bron van inspiratie, ik heb er zin in!"



vrijdag 1 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Lydia Boode

Mijn naam is Lydia Boode en ik vind het super leuk en geweldig dat ik deze keer mijn steentje mag bijdragen aan de Doe@ding demodagen!



Wat zal ik laten zien? Ik ben er beide dagen met Copic Markers en PanPastel en doe dat samen met Diny Sprakel. We hebben beiden ons eigen weg hierin, en hebben besproken dat wat Diny op zaterdag doe ik de zondag doe en omgedraaid.

In 2002 ben ik begonnen met scrappen, wat uitgebreid is met het maken van kaarten en mixed media. De hoogtepunten uit mijn hobbycarrière zijn; de opleiding tot Copic Instructeur voor de BeNeLux en het volgen van een RangerU Class bij Tim Holtz in USA.



Omdat ik alles zo vreselijk leuk vind om te doen, vind ik dat ik niet echt een eigen stijl heb, het werken met Copic markers is zo verschillend dan het werken met PanPastel maar ook wanneer ik werk met de producten van Ranger is het eind resultaat ook weer geheel anders. De kaarten die ik maak zijn heel divers zo maak ik cute kaarten, een afbeelding ingekleurd met Copic Markers, kleurpotloden (derwent, prisma of faber castell), of met een water color markers. Stempel kaarten, met diverse technieken, en natuurlijk kaarten gemaakt met PanPastel. Binnen de mixed media het maken van een Art Journal boeken, Canvas doeken, en kaarten waarop mixed media verwerkt is.



Weken van te voren start ik al met het bedenken van andere toepassingen en het maken van nieuwe voorbeelden. Ik maak een inpaklijst van wat ik zoals mee moet nemen en waar ik mee wil werken. Meestal neem ik teveel mee, want stel je voor dat je een vraag krijg en de vraag niet kan beantwoorden aan de hand van een demootje of voorbeeld!
 
Als een van de weinige mag ik me tot de gelukkige rekenen die van hun hobby hun werk hebben kunnen maken, voor mij is het een way of life geworden.

Zo tussen neus en lip door heb ik vernomen welke demonstratrices aanwezig zullen zijn, gezien hun werk wat zij maken, is het een must have om echt even langs te komen. Alleen al om even een blik te werpen op wat zij gemaakt hebben.

Graag tot ziens!!!





Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.